Κάντε κλικ για μεγένθυση


Μετά από τρία χρόνια εντατικής δουλειάς, ολοκληρώσαμε ένα πρόγραμμα ανακαίνισης και αναδιοργάνωσης του ξενοδοχείου μας, που κόστισε συνολικά πάνω από 2,5 δις. δραχμές, προσδίδοντας έτσι στο PARK HOTEL ATHENS έναν νέο αέρα ποιότητας, πολυτέλειας και άνεσης, καθώς και μεγάλη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών με πολύ υψηλά standards, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών σε ένα οικογενειακό, φινετσάτο περιβάλλον.

Το PARK HOTEL ATHENS λειτουργεί επιτυχώς από το 1976, όταν πρωτάνοιξε τις πύλες του για το Αθηναϊκό και το Διεθνές κοινό. Ένα νέο, πεντάστερο ξενοδοχείο είχε μόλις ανοίξει σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γωνιές της Αθήνας, δυο βήματα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πεδίον του Άρεως, κοντά στην πλατεία Ομονοίας και την αγορά της οδού Πατησίων, και σε μικρή απόσταση από την Ακρόπολη, το ιστορικό κέντρο της πόλης μας, καθώς και όλα τα σημαντικά και ενδιαφέροντα μνημεία.

Το PARK HOTEL ATHENS ανήκει στην οικογένεια Δεβερίκου, και διοικείται από μια ομάδα ικανών επαγγελματιών, εξειδικευμένων στο αντικείμενο τους.

Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, η διαρκής ανάγκη μας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η συνεχής προσοχή μας στη λεπτομέρεια, υπαγορεύουν την εταιρική μας φιλοσοφία, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Εδώ θα βρείτε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που θα κάνει τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη.


Κάντε κλικ για μεγένθυση

Home, Το ξενοδοχείο μας, Χάρτες και Αποστάσεις, Εικονική περιήγηση, Περιγραφή δωματίων σουιτών, Παρεχόμενες υπηρεσίες,
Τιμές δωματίων
, Κρατήσεις, Αναψυχή, Γενικές πληροφορίες, Τα νέα μας, Η πόλη της Αθήνας, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συνεδριακοί χώροι,
Εστιατόρια
, Χώροι Εκδηλώσεων, Business Services, Cafe και Bars, Catering


© Copyright 2001 Park Hotel. Created and Maintained byFuture Gate under licensed by Worldsites